TIMEBESKRIVELSER

Vi har en variert timeplan med over 20 forskjellige gruppetimer hver uke. Her finner du en beskrivelse av hva du kan forvente på de ulike øktene våre!

SYKKELSALEN


MORGENSYKKEL

En aktiv start på dagen i sykkelsalen. God mulighet til å ta seg skikkelig ut – eller kjøre litt roligere for de som ønsker det.

SYKKELPULS

Her bruker vi musikken aktivt og jobber oss opp mot tre forskjellige pulstopper med aktiv pause mellom hver del. Lengde på drag og tempo varierer gjennom økta, men motstand og intensitet styrer man selv. Start uka med å få opp pulsen i sykkelsalen!

FREDAGSPULS

Vi sykler oss igjennom 55 minutter med masse energi og variert musikk. Tempo, motstand og lengde på dragene varierer og følger musikken. Bli med på en aktiv start på helga!

STORSALEN


TABATA

Intervallbasert økt som setter krav til både styrke og utholdenhet i store deler av kroppen. Vi jobber oss igjennom to runder med 4 bolker, hver bolk har 8 intervaller av to øvelser - 20 sekunder aktiv og 10 sekunder pause. Alle jobber i eget tempo og ut i fra eget utgangspunkt, så timen passer for alle!

STYRKE OG PULS

En intervallbasert økt som skiller seg ut fra andre timer på planen, med innslag av både styrke og kondisjon. Her jobber vi sammen for å klare de ulike utfordringene og heier på hverandre!

KRAFT

Denne timen passer for deg som ønsker å trene både kondisjon og styrke i kombinasjon. Det er en helkroppsøkt uten bruk av utstyr og med et variert innhold for hver uke. Det legges tilrette for at hver enkelt kan regulere både intensitet og belastning på øvelsene. Timen starter alltid med 5-10 minutter oppvarming, men vi anbefaler å varme opp litt på egenhånd i tillegg.

RÅSTERK

En leken og utfordrende økt hvor man styrer intensiteten selv - her kan alle bli med uansett utgangspunkt. Vi utfordrer hele kroppen og har fokus på funksjonelle øvelser. Råsterk byr på både treningsglede og mestringsfølelse!

STYRKESIRKEL

En intervallbasert helkroppsøkt med innslag av styrke, utholdenhet og spenst. Varierte øvelser som tar tak i store deler av kroppen og utfordrer på forskjellige måter. Økta består av 4 forskjellige bolker med EMOM. 2 runder med fokus på kroppsvektstyrke, 2 runder med fokus på utholdenhet og puls. En effektiv økt for alle!

RYTME & PULS

En trinnbasert time hvor energien i den varierte musikken driver økten. Enkel koreografi hvor det veksles mellom høy og lavere intensitet. Her handler det om å bevege kroppen fritt og ha det gøy - storsalen fylles med dans og bevegelsesglede!

PULSSTEP

En trinnbasert time med bruk av stepkasse, hvor musikken styrer intensiteten. Det er fokus på å få opp pulsen med enkle trinn, i tillegg til aktive pauser med styrkeøvelser mellom pulstoppene!

KJERNEFOKUS

En morgenøkt som utfordrer hele kroppen, men hvor styrke og kontroll av kjernemuskulatur vektlegges.

MORGENBASIS

En morgentime med fokus på styrke av hele kroppen, med innslag av både kondisjon og bevegelighet. Intensiteten er middels og gir en god start på dagen!

SENIORTRIM

Funksjonell trening for våre seniorer med fokus på styrke, kondisjon, balanse og bevegelighet! Vi starter med drøye 20 minutter i sykkelsalen med variert tempo og intensitet, før vi trekker inn i storsalen for styrke på hele kroppen. Timen passer for absolutt alle, uansett alder!

SENIORSIRKEL

Intervallbasert trening for våre seniorer! Vi starter med 15 minutter i sykkelsalen, før vi trekker inn i storsalen for en sirkeløkt med fokus på funksjonelle øvelser. Timen passer for absolutt alle, uansett alder!

STERK MED SLYNGE

Funksjonell styrke for hele kroppen ved bruk av slynge. En effektiv og utfordrende økt hvor du jobber ut i fra eget utgangspunkt!

STERK OG SMIDIG

Funksjonell trening hvor du styrer intensitet og vanskelighetsgrad selv. Vi setter fokus på styrke, stabilitet og bevegelighet i hele kroppen ved bruk av egen kroppsvekt og frivekter. Effektiv økt som passer for alle!

AKTIVITETSBOKSEN


Timene i aktivitetsboksen er varierte, både når det kommer til form og innhold, men har alltid fellesnevneren funksjonell trening. Dette er en effektiv treningsform, som utfordrer flere ferdigheter i en og samme økt. Øktene er korte, men intensive, og bygger på de tre hovedelementene styrke, kondisjon og kroppsbeherskelse.

BOKSØKT NIVÅ 1

Denne timen passer for deg som er nysgjerrig på funksjonell trening og ønsker å vite mer om hva som skjer i boksen. Du trenger ingen forkunnskaper innen trening og kan være med uansett hvilket nivå du ligger på. På denne timen jobber vi med kroppsvekt, hantler, kettlebells og/eller strikk. Alle økter vil ha et format som kombinerer styrke og kondisjon.

BOKSØKT NIVÅ 2

Denne timen er for deg som har trent litt tidligere, og som ønsker å forbedre styrke og kondisjon. Her er tempoet ofte litt høyere og øvelsene tyngre. Vi kombinerer kroppsvekt med ytre belastning, og det vil dukke opp øvelser som utfordrer hodet også. På denne økta jobber vi både individuelt og i par. Du trenger ingen spesiell kompetanse på øvelser og treningsformer fra før.

BOKSØKT NIVÅ 3

Denne timen er den aller tøffeste økta du finner på vår timeplan. Øktene vil bære preg av høyt tempo, stor mengde og/eller komplekse øvelser. Her kreves det at du er i god fysisk form og mestrer baseøvelser som markløft og knebøy. Noen av øvelsene her vil bygge videre på nettopp disse, andre øvelser du kan møte er: Wall walk, pull ups, toes to bar, clean og handstand.

HERRENES ØKT

En helt egen time i boksen for herrene!

BARSELTRIM

Bli med på opptrening etter fødsel! Timen passer for alle mødre med barn mellom 6 uker og 1 år, og setter fokus på å styrke kjerne og bekken. Her er det lav terskel for å møte opp - du kan ta en ammepause midt i økta eller danse med babyen til oppvarming. Hvilket utgangspunkt man har i forhold til trening etter fødsel blir også tilpasset gjennom timen.

I Aktivitetsboksen er variasjon og nytteverdi to sterke visjoner, og derfor er ingen økt akkurat lik. Arbeidsperioden kan variere fra noen sekunder til 30 minutter, og ha ulike tekniske vanskelighetsgrader. Målet er å bidra til å skape sterke og funksjonelle kropper, som gjør hverdagen bedre for den enkelte.

TIMER I OSHALLEN

SYKKELINTERVALL

HVERDAGSSTERK

En intervallbasert helkroppsøkt med fokus på mobilitet og funksjonell styrke. Alle jobber i eget tempo og ut i fra eget utgangspunkt!

Aktiviteten Treningssenter

FULL FRIHET - INGEN BINDINGSTID!

Bli medlem