Er du nysgjerrig på funksjonell trening? Vi inviterer til åpen dag i Aktivitetsboksen ved vår hovedavdeling, lørdag 23. april fra klokken 10:00. Vi kjører ulike timer gjennom dagen, hvor du kan lære deg spesifikke øvelser eller få ei effektiv treningsøkt💪🏼🤩

Dørene vil stå åpen hele dagen, så man kan komme og gå som man vil. Bli med på én eller flere timer, stikk hodet innom for å observere, slå av en prat eller ta en kaffe med oss - alle sammen er hjertelig velkommen!

Program for dagen:

10:00-10:45 TEKNIKK POWER CLEAN:

Dette er en ren teknikktime hvor vi jobber med øvelsen power clean. Her kan du lære deg en ny øvelse, få tips til å gjennomføre bevegelsen bedre eller lære enklere alternativer som trener samme muskelgrupper. Her er det en fordel om du har trent styrke tidligere, og kjenner til øvelsen markløft.

11:00-11:45 TEKNIKK PULLUP:

Dette er en teknikktime hvor øvelsen pullup står i fokus. Her kan du lære deg hva som er viktige kjennetegn for å mestere øvelsen, tips til hvordan du kan aktivere ulike muskelgrupper eller ulike triks på veien mot din første pullup.

11:45-12:30 LUNSJ:

Det vil bli servert kaffe og felles lunsj med ulike produkter fra Rørosmeieriet.

12:30-13:00 BOKSØKT NIVÅ 1:

Dette er en introtime til boksen, som passer for deg som er nysgjerrig på å finne ut hva funksjonell trening er. Her vil vi gå gjennom noen sentrale begrep, og teste to ulike treningsformer. Her trenger du ingen erfaring innen trening for å møte opp.

13:15-13:45 BOKSØKT NIVÅ 2:

Dette er økta for deg som har trent litt fra før. Det spiller ingen rolle hvilken type trening du har drevet med, men det kan være en fordel å ha prøvd styrke- eller kondisjonstrening.

14:00-14:30 BOKSØKT NIVÅ 3:

Dette er dagens tøffeste økt, og passer for den som ønsker å presse seg litt ekstra. Her får du kjenne melkesyre og høy puls gjennom store deler av økta.

Timene denne dagen er litt kortere enn ei tradisjonell økt i boksen, og derfor vil det bli brukt litt mindre tid på oppvarming. Vi oppfordrer dere derfor til å gå eller sykle til trening, eller varme opp selv inne på avdelinga før timene begynner👍🏼

Blant alle som deltar på en time i løpet av dagen, vil det vanke noen uttrekkspremier og overraskelser, sponset av blant annet Intersport Røros og Rørosbanken. Deltakerne vil også få utdelt oversikt over alle dagens økter, slik at man kan teste de andre nivåene ved en senere anledning dersom man ønsker det. Det er vår instruktør og personlige trener Anette Sundt Langeng som har ansvar for de ulike aktivitetene. Daglig leder og personlig trener, Aina Sandnes Røste, vil være tilstede hele dagen for å bidra og svare på alle spørsmål du måtte ha. En ypperlig mulighet for å bli kjent på senteret og komme i kontakt med andre medlemmer!

Alle timene er åpen for booking inne på vår app eller nettside for våre medlemmer. Har du ikke medlemskap? Ta kontakt på post@aktiviteten.no for å reservere plass. Vi håper at du tar turen innom - sees på Aktiviteten!

Aktiviteten Treningssenter

FULL FRIHET - INGEN BINDINGSTID!

Bli medlem