Det er med tungt hjerte at vi i dag (onsdag 12.3) har besluttet å stenge alle våre sentre på ubestemt tid. Dette etter råd fra kommunelege og som et ledd i en felles folkehelsedugnad. Vi gjør dette som et forebyggende tiltak, og vi har ikke noe påvist smitte hos hverken ansatte eller medlemmer pr.dd. Sånn vil vi fortsette å ha det.

Forhåpentligvis kan vi åpne igjen om kort tid!Det er med tungt hjerte at vi i dag (onsdag 12.3) har besluttet å stenge alle våre sentre. Dette etter råd fra kommunelege og som et ledd i en felles folkehelsedugnad. Vi gjør dette som et forebyggende tiltak, og vi har ikke noe påvist smitte hos hverken ansatte eller medlemmer pr.dd. Sånn vil vi fortsette å ha det.

Forhåpentligvis kan vi åpne igjen om kort tid!

Vi ber om forståelse for vår beslutning, et treningssenter klarer ikke å holde seg smittefri sånn som situasjonen er nå. Dersom du har sendt oss mail med videre spørsmål angående ditt medlemskap, betaling eller hva som vil skje fremover, vil du få svar innen rimelig tid. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har mulighet til å svare på alt før vi vet mer om situasjonens utvikling.

Nyt naturen og hjertelig velkommen tilbake!

Hilsen alle oss på Aktiviteten.

Aktiviteten Treningssenter

FULL FRIHET - INGEN BINDINGSTID!

Bli medlem