Kjære medlem i Aktivitetenfamilien!

Det er nå besluttet fra styresmaktene at alle treningssenter skal være stengt frem til 13.april, hva som skjer etter det vet vi ikke. Men vi har håp om at det deretter kan bli åpnet med restriksjoner.

"Det er perioder vi ikke trener på Aktiviteten men likevel betaler ellers i året også, så hvorfor ikke nå når det trengs som mest!"

For at vi skal ha senter til å bestå også videre fremover er vi helt avhengig av deg som medlem! Vi har fått en utrolig respons fra medlemmer som ønsker å opprettholde betalingen selv om senteret er stengt. Vi får meldinger og mail om dette hver dag! Tydeligvis er Aktiviteten en svært viktig plass i manges liv. Det er vi svært takknemlig for og stolte av!

Hva har vi gjort etter den 13.mars?

- Vi har dialog med alle våre 3 huseiere med kutt eller reduksjon i husleien. Den ene utleieren hjelper oss veldig med å kutte husleien for hele perioden vi har stengt for at vi skal berge oss! Tusen takk!

- Vi har fryst lån og leasingavtaler

- Slått ned alt vi kan av strøm

- Fryst alle avtaler som kan fryses

- Prøvd å kutte alle kostnader ned på et minimum

- Permittert ansatte

- Vi prøver å lage artige og inspirerende treninger på sosiale media

- Vi har relansert Trimpoeng for våre medlemmer

Hva skjer videre med medlemskapet?

Om du ønsker å støtte oss også i de neste ukene, trenger du ikke gjøre noen ting. Dere som har avtalegiro trekkes den 20.4 som normalt. Ønsker du å fryse medlemskapet så må vi få en epost til post@aktiviteten.no innen den 4.april så kan vi fryse medlemskapet i 1-3 måneder. Vi har forståelse for at noen ønsker å fryse medlemskapet, men håper at de som kan lar trekket gå.

OBS!

Prisgaranti:

For dere som fortsetter å betale så garanterer vi månedsprisen du nå har ut 2021 ved en eventuell prisjustering! Skulle du ønske å avslutte medlemskapet ved en senere anledning, men har betalt over Coronaperioden, så forlenger vi til og med datoen din etter oppsagt dato. Det vil si at for den perioden du har "mistet" under den stengte tida forlenger vi når du eventuelt sier opp. Dette gjelder avtalegiroavtaler og bedriftsavtaler. Ønsker du mer informasjon, send oss gjerne en epost.

Vi er fryktelig lei oss for denne situasjonen, og vi vet at mange savner sine ukentlig treningsrutiner! Om de som kan fortsatt betaler så er vi sterke og klare for å åpne igjen når denne unntakstilstanden er over.

Vi håper å se dere igjen snart, vi savner dere veldig!

Hilsen alle oss på Aktiviteten!

Aktiviteten Treningssenter

FULL FRIHET - INGEN BINDINGSTID!

Bli medlem